GAZİANTEP 32 °C
En Düşük 18 °C
En Yüksek 35 °C
Karakter Boyutu :
İslahiye'de Mobese destekli park uygulaması

İslahiye'de Mobese destekli park uygulaması

09 Ağustos 2011 14:13 SalıYaz tatilinin gelmesiyle birlikte yerli turistin artmasıyla oluşan trafik yoğunluğunun engellenmesi için trafiği engel olan araç sahipleri MOBESE sistemiyle takip edilecek

İslahiye’de kent Merkezinde ana arterlerde park eden araçlar Trafik sıkışıklığı oluştururken MOBESE destekli  Anonslarla ve yaya trafik polisleriyle uyarılıp park yasağına uymayan araçlar fotoğraflanıp ceza yazılıyor.

Kent merkezindeki bazı caddelerde araçların park yapma süresine sınırlama getirilirken, dolmuş duraklarına park eden ve trafiği engel olan araç sahipleri MOBESE sistemiyle takip edilecek.

Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte yerli turistin artmasıyla oluşan trafik yoğunluğunun engellenmesi için, Hakkı Demirel Caddesi, Ulus Caddesi, Hükümet Caddesi ve Garnizon Caddesi başta olmak üzere bir çok cadde ve sokaklarda Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen aracını çekmeyen araç sahiplerinin, araçlarının fotoğrafları çekilerek cezai işlem uygulanacağı belirtildi.

Dolmuş durağındaki araçlara ve dolmuş durağı yerine rastgele durarak yolcu alan ve uyarılara rağmen aynı şeylerin yapıldığını tespit edilmesiyle dolmuşçulara da ceza işlem uygulanacağı bildirildi. Trafiğin, bu çalışmasında dolmuş duraklarının amacına uygun kullanılmasını sağlamak olarak da değerlendirildiği iddia edildi.

Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam (487) defa okunmuştur.

ETİKETLER

Gaziantep - trafik - otomobil

GAZİANTEP / İSLAHİYE - HABERLERİ